Iscenesættelse og autenticitet.

Jeg tror at det er væsentligt for vores personlige vækst, at give slip på den ubalancerede del af forfængeligheden, og turde vise os i vores naturlighed.

For mig er det helt grundlæggende, at når jeg gerne vil hjælpe andre mennesker med at nå ind til større balance og egen sandhed, så er det først og fremmest min vilje til selv at være transparent og ærlig – indadtil og udadtil – der kan bære autenticiteten.

Jeg tror at de gamle forståelser om kun at skulle vise den polerede, ofte lidt uopnåelige, profil som behandler, ikke helt gælder længere. At det nu handler meget mere om at være relaterbar og hjertelig, om selvforståelse og sjælsvisdom. Og det levede livs erfaringer.

Jo mere bevidst jeg oplever mig selv, desto mere vigtigt er det blevet for mig, at fremstå både synligt og ærligt. Og være parat til det kontinuerlige indre arbejde der er nødvendigt for at stå sand-værdigt, og gøre det med integritet.

Hvordan skulle jeg kunne hjælpe andre hen imod muligheden for at stå i deres unikke og værdifulde selv, hvis ikke jeg selv viser autenticitet og favner den jeg er?

Min erfaring er, at vi ikke skal undgå det uperfekte, men se det som en naturlig del af os. Og egentlig betragte det som en gave – som hjælp til at få øje på smukke dybder i os selv. Det er ikke farligt, ikke truende på vores eksistens, vores succes eller andres tillid til os, tværtimod.

Jeg tror også på at det er nødvendigt at være ærligt i det. Det er ikke altid ligetil, og vores automat-reaktioner kalder på usikkerhed, måske endda frygt – og på kun at turde vise os i en forskønnet udgave.

Men det er min oplevelse, at når vi giver lov til at være knap så perfekte – så kan vi tage vare på det.

Og i dét at det uperfekte bliver en favnet og synlig del af os, bliver der plads i vores hjerter til autenticitet. Vi slipper umodenheden, og kan agere med andre fra et ægte og selvkærligt sted. Vi kan anerkende os selv med alt det vi også er – og vise os selv til hinanden fra et reelt og værdigt udgangspunkt.

<3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *