Frivilligt arbejde

Jeg bidrager som healer i Peaceful Powerful Help, som er et etableret landsdækkende frivilligt fællesarbejde, hvor en stor gruppe healere bidrager med energi, og i fællesskab giver gratis fjernhealing til mennesker som har brug for det, og som ønsker healing.
Fjernhealingen løber over 2 måneder ad gangen, og under arbejdet er det Marianne Lane der holder feltet og styrer healingen. For at nå så mange som muligt, og for ikke at konkurrere med praktiserende healere, bliver der ikke givet konsultation eller dialog i forbindelse med healingen.

Der er 4 grupper af modtagere:

1. BØRN I KNIBE – en hjælp til børn, som lider af overbelastning og stress af forskellige årsager. Healing der aflaster, stabiliserer og harmoniserer nervesystemet og bevidstheden, afstemt i forhold til modenhedsgraden. Indtil det 16. år kan forældre eller alternative ansvarspersoner tilmelde barnet.

2. MENNESKER DER LEVER MED STRESS, ANGST OG DEPRESSION – healing der støtter aflastning af nervesystemet, stabilisering og fodfæste, antænding af livsgnisten, kontakten til det højere selv og intuitionen, samt en opfyldning af energi i alle lag af energisystemet. Healingen hjælper systemet med at skifte fra en normaltilstand i overlevelsestilstand, til en normaltilstand i trivselstilstand. 

3. MENNESKER MED OPVÅGNINGSPROBLEMER – mange mennesker, som har haft problemer med en ‘skæv’ opvågning bliver ”slidte” og får alle mulige andre problemer, der virker som stress-symptomer. Healingen støtter både op omkring det at få en balanceret opvågning, såvel som at heale og støtte op om at komme videre, uden de medfølgende symptomer, fysiske såvel som psykiske. 

4. ALVORLIGT SYGE OG DØENDE MENNESKER – healing der støtter helbredelse, afklaring og optimal modtagelse af anden behandling.
Erfaring viser at healingen virker godt og giver en bemærkelsesværdig god form og trivsel, på trods af de store udfordringer der er ved at være alvorligt syg. Ligesom reaktionen på traditionel behandling virker til at være bedre, end det forventes af lægerne. For mennesker, som er på vej herfra, virker det til at støtten giver ro og afklaring, samt en lettere overgang.

Link til Peaceful Powerful Help hjemmeside: https://www.peacefulpowerfulhelp.com/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *