Her er jeg

Her er jeg på en dag i skoven, hvor alting gled sammen i ren nydning og højere mening – hvor livet bare føltes smukt, dybt og let på samme tid ❤️

Men det er naturligt at vi også indimellem føler os pressede i at være i livet, og nogle gange kan det opleves meget komplekst med så svære problemstillinger og uigennemskuelige udfordringer, at vi føler os låst fast og at det er svært at holde balancen i tilværelsen.

Jeg har mærket energiarbejdets betydning for min egen udvikling og evne til at stå mere styrket og balanceret i livet, også når livet indimellem kommer brusende for fuld kraft.

En af de måder jeg arbejder med energi på, er intuitiv healing. Det åbner muligheden for at arbejde dybt og direkte ind i bagvedliggende sammenhænge og årsager – og igangsætte en proces til at forløse og transformere blokeringer til mere hensigtsmæssige erfaringer og styrker.
Ligesom der hele tiden arbejdes med en indre balancering på alle planer – både i vores krop, vores følelser, vores energi og vores bevidsthed.

I en session forbinder jeg mig med mine menneskelige og sjælelige healingskompetencer, bringer de højere aspekter ind og fungerer således også som bro for samarbejdet med din sjæl og kompetencer, vores guider, den jordiske og den universelle kraft.

Dette giver en stærk og autentisk proces som er tilpasset lige nøjagtigt dig – hvad du har brug for, er parat til og kan bære – i muligheden for at opnå større indsigt, stabilitet og balance til at være i livet.
Og dermed også åbne mere op for dine styrker og unikke potentialer på din helt personlige livsvej.

Nogle gange inddrager jeg specifikke healingsredskaber, hvis det viser sig at være relevant her og nu.

Sessionerne gives som fjernhealing, det vil sige at vi kan give/modtage hjemmefra hver især, da afstanden ikke har betydning for energiarbejdet, og du skal ikke gøre andet end at vælge indeni at tage imod healingen. Hvis du vælger at have bevidst fokus på hvad du mærker under sessionen, er der større mulighed for at du får en oplevelse med dig, men det er ikke nødvendigt for selve healingen – den arbejder uanset – også hvis du skulle falde i søvn undervejs, hvilket er meget sædvanligt.

Hvis du fornemmer at en session er noget for dig, eller ikke er helt sikker på det og gerne vil vide mere, er du velkommen til at kontakte mig og så kan vi snakke nærmere.

Hjertelig hilsen og alt godt til din dag, Kamilla ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *