Mit healingsarbejde.

Ved energi- og bevidsthedsarbejde igangsættes en proces som åbner for healings-muligheder. Jeg har fået tilbagemeldinger fra sessioner og forløb med både børn og voksne om for eksempel:

– Smertelindring og fysisk bedring.

– Større ro, færre stressreaktioner.

– En støtte til at forløse sorg og andre svære følelser.

– En støtte til at mærke sig selv og oplevelsen af at være mere kærligt og bevidst tilstede, i sig selv og i livet.

– Et løft af den generelle energi og adgang til lettere at finde ind i tilstande af fred, vækst og balance.

– En større fornemmelse af sjælens indflydelse og samklang i livet.

Jeg arbejder med fysisk healing, intuitiv healing og healing med specifikke redskaber som Bevidsthedshealing, Omkodning, LFE, Soul Body Fusion® og flere andre.

Derudover er vejledning til større selvforståelse fra en spirituel vinkel, noget jeg ofte oplever relevant, og som jeg bidrager med ud fra mine livserfaringer, sjælelige erfaringer, intuition og klarsyn.

Jeg har en indgående nutidsshamanistisk uddannelse, og blandt andet et længere uddannelsesforløb indenfor bevidsthedsbalance og -udvikling.

Mine sessioner foregår som fjernhealing med skriftlig opfølgning og støtte til processen efterfølgende, online sessioner med direkte dialog eller hjemme hos mig i mit behandlerrum.

Fjernhealing arbejder lige så dybt og effektivt, som en direkte healing hos mig.

Nogle gange er en enkelt session nok til healingsprocessen, andre gange vil flere sessioner give bedst mening.

Jeg er ikke uddannet terapeut og er du i anden behandling psykologisk, medicinsk, fysiologisk og lign. – vil jeg altid anbefale at fortsætte forløbet, og bruge healingen som støtte til din proces.

Hvis du føler at jeg vil kunne hjælpe dig, eller har brug for en afklarende snak omkring det, er du velkommen til at kontakte mig.

Med venlig hilsen ❤ Kamilla ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *