Intuitiv healing

Når jeg giver healing intuitivt:

Vi mennesker lever et komplekst liv, og kan derfor opleve svært gennemskuelige problematikker.

Ved at lade healingen udfolde sig intuitivt, åbnes der op for at arbejde dybt og direkte ind i de egentlige årsager til vores udfordringer. Også dem vi ikke har bevidsthed på.

Det er min oplevelse, at det at være bevidst om årsagen, ikke er nødvendigt for selve energiens arbejde med at igangsætte forløsning og healing. Bevidstgørelse om vores mønstre og sammenhæng, kan til gengæld bruges som en ekstra støtte til forandring og forstærke selve healingsprocessen, efterfølgende.

Når jeg giver healing er det altid i samarbejde med din sjæl, dine guider og den universelle kraft – med udgangspunkt i det højeste bedste til din udfoldelse i livet.

Jeg forbinder mig dybt og højt i bevidsthed med mine menneskelige og sjælelige healingskompetencer, de højere aspekter bringes ind, og jeg fungerer således også som genvej for din kontakt til universets lys og hukommelsen om den iboende helende kraft og kapacitet i dig.

Nogle gange inddrager jeg specifikke metoder og klarsyn, alt efter hvad der viser sig relevant. 

Jeg holder et trygt og kærligt healingsfelt for dig, igennem hele forløbet  💗

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *