Frivilligt Arbejde

I samarbejde med Per Mygind har jeg startet et tilbagevendende tiltag ved nymåne, hvor vi laver gratis healing med den særlige støtte i energien der er fra nymåne. For at være med kan du blot tilmelde dig Facebookgruppen Nymånehealing med Kamilla og Per, hvor vi så løbende vil gå på live eller med healingsvideo.

Du kan læse mere om Nymånehealingerne på vores fælles hjemmeside her: https://www.nytidshealing.dk/nymaanehealing-nymaanemeditation/

Du kan her se en af vores videoer og modtage healingen, blot ved at sætte intentionen på at tage imod:

PEACEFUL POWERFUL HELP:

Jeg er også med som healer i Peaceful Powerful Help, der er et etableret landsdækkende frivilligt fællesarbejde, hvor en stor gruppe healere bidrager med energi, og i fællesskab giver gratis fjernhealing til mennesker som har brug for det, og som ønsker healing.
Fjernhealingen løber over 2 måneder ad gangen, og under arbejdet er det den moderne shaman Marianne Lane, der holder feltet og styrer healingen.

For at nå så mange som muligt, og for ikke at konkurrere med praktiserende healere, bliver der ikke givet konsultation eller dialog i forbindelse med healingen.

Der er 4 grupper af modtagere:

1. BØRN I KNIBE – en hjælp til børn, som lider af overbelastning og stress af forskellige årsager. Healing der aflaster, stabiliserer og harmoniserer nervesystemet og bevidstheden, afstemt i forhold til modenhedsgraden. Indtil det 16. år kan forældre eller alternative ansvarspersoner tilmelde barnet.

2. MENNESKER DER LEVER MED STRESS, ANGST OG DEPRESSION – healing der støtter aflastning af nervesystemet, stabilisering og fodfæste, antænding af livsgnisten, kontakten til det højere selv og intuitionen, samt en opfyldning af energi i alle lag af energisystemet. Healingen hjælper systemet med at skifte fra en normaltilstand i overlevelsestilstand, til en normaltilstand i trivselstilstand

3. MENNESKER MED OPVÅGNINGSPROBLEMER – mange mennesker, som har haft problemer med en ‘skæv’ opvågning bliver ”slidte” og får alle mulige andre problemer, der virker som stress-symptomer. Healingen støtter både op omkring det at få en balanceret opvågning, såvel som at heale og støtte op om at komme videre, uden de medfølgende symptomer, fysiske såvel som psykiske.

4. ALVORLIGT SYGE OG DØENDE MENNESKER – healing der støtter helbredelse, afklaring og optimal modtagelse af anden behandling.
Erfaring viser at healingen virker godt og giver en bemærkelsesværdig god form og trivsel, på trods af de store udfordringer der er ved at være alvorligt syg. Ligesom reaktionen på traditionel behandling virker til at være bedre, end det forventes af lægerne. For mennesker, som er på vej herfra, virker det til at støtten giver ro og afklaring, samt en lettere overgang.

Link til Peaceful Powerful Help Hjemmesiden: https://www.peacefulpowerfulhelp.com/

Per Mygind og jeg har lavet en gratis healingsvideo. Vi åbnede intuitivt og lod healingen forme sig derfra. Emnet der åbnede sig har vi valgt at kalde “Hvil i dig selv”, og er en gratis healing til dig der har lyst til at tage imod healingen ❤

Her er et uddrag af tilbagemeldinger vi har fået:

’Jeg mærkede energien så fint hvor I guidede mig hen, og hvordan den bredte sig ud i hele mig. Undervejs blev jeg urolig, og på trods af uroen faldt jeg i søvn. Her bagefter føler jeg mig fredfyldt, på trods af, at jeg er mærket af de heftige energier der er for tiden.

’’Jeg var meget langt væk undervejs, blev bragt stille tilbage når en af jer sagde noget og så væk igen. Her bagefter føler jeg mig mere samlet i mig selv. Jeg føler jeg har fået større indre kontakt og at jeg vil have lettere ved at stå fast i mig selv.

’’Jeg havde svært ved at definere hvad healingen gjorde for mig mens jeg lyttede/ tog imod. I dag mærker jeg at den helt særlige ro og fred, som I sammen udstråler, mærkes indeni mig. Eller mere præcist, at min ro og fred har indtaget yderligere terræn, så jeg nu nemmere registrerer og reagerer på mine behov. Det vil sige at min selvvedligeholdelse er forbedret.

’’Jeg mærkede healingen forskellige steder i kroppen, kom ind i mit hjerterum og faldt hen til sidst. Føler mig mere tilstede i mig her bagefter.’